Select Page

Open Atelier Route

Open Atelier Route

Buurtcomité Silsburg presenteert nu zondag 22 september Open Atelier Route. Een aantal buren stellen van 14u tot 17u hun huis of atelier open. Na afloop kan je in het Dienstencentrum terecht voor een drankje.

Te bezichtigen: houtstudio, naaiatelier, moderne kant, Illustratie, aarden huis, boogschieten, loodgieterij, bakkerij, bloemen, moestuin en wilgenkunst. In het dienstencentrum zelf stellen heel wat mensen tentoon: saxofoon, schilderwerk, kaligrafie, papieren kralen, juwelen, duiven, fotoclub, boekbinden, porselein en handwerk. Easy Moving Showteam geeft een demo in het DC tussen 16u en 17u.

Dienstencentrum Silsburg, Herentalsebaan 597, Deurne.

(Foto: Pixabay)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)