Select Page

Een ‘Sint voor elk kind’-actie

Een ‘Sint voor elk kind’-actie

Voor de derde keer organiseert de Theatergarage een inzamelactie. De medewerkers doen een oproep om eens op zolder, in de kelder of in de garage te kijken of er nog speelgoed ligt dat nog intact is en waarmee niet meer wordt gespeeld.

Verantwoordelijke Koen Huybreghts legt de actie uit: “We vragen zoveel mogelijk mensen hun oud speelgoed naar ons te brengen. Dat wordt dan verzameld, gesorteerd en heel even gestockeerd. Vervolgens nodigen wij hulporganisaties van de buurt uit die perfect weten waar de Sint niet kan komen. Vorige jaren hebben we op die manier het equivalent van 3 bestelwagens kunnen uitdelen.”

Huybreghts dwaalt even weg in gedachten. Dan glimlacht hij: “Het doet enorm deugd om de medewerkers van die organisaties met gelukzalige gezichten te zien wegrijden naar hun oogappels. Zoals het goed aanvoelt om de buurtbewoners te zien langskomen, die op een laagdrempelige wijze helpen de buurt zo mooi te maken.” Dan kijkt Koen Huybreghts weer ernstig: “Wellicht niet nodig om te vermelden, maar om zeker te zijn: het speelgoed mag niet vuil of kapot zijn en moet compleet zijn. Onze Sint is een goede man en houdt van goede spulletjes.”

Praktisch:

De Theatergarage werkt met vier ‘aflevermomenten’:

  • woe 30 nov 10-19u
  • ma 5 dec 14-19u
  • woe 7 dec 10-14u
  • ma 12 dec 14-18u

Plaats: Theatergarage, Bouwhandelstraat 72 in Borgerhout

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 64%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 2

(advertenties)