Select Page

Acteur Warre Borgmans is een dwarsligger

Acteur Warre Borgmans is een dwarsligger

Actiecomité Red de Voorkempen heeft tot doel het groene karakter van de noordkant rondom Antwerpen te behouden en te versterken. Het comité komt op voor een leefbare Kempen en zet zich in om de krachten van alle plaatselijke actiegroepen te bundelen. Daartoe zal Red de Voorkempen de bevolking op allerlei manieren informeren en sensibiliseren over leefbaarheid, mobiliteit, ruimtelijke ordening en milieu.

De eerstvolgende activiteit heeft nu zaterdag plaats in het Kasteel van Schoten. Ignace Schops houdt een lezing met als thema “Verander het klimaat voor het klimaat ons verandert!”. Als je het visitekaartje van Schops bekijkt, weet je onmiddellijk dat hij een topspreker is: de man is voorzitter van Bond Beter Leefmilieu, bezieler van Nationaal Park Hoge Kempen, Goldman Price Winner, Ashoka Fellow,  Climate Leadership Corps – Al Gore.

Op deze bijeenkomst wordt eveneens de ‘Groene dwarsligger’ uitgereikt aan iemand die zich op het vlak van milieu bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. De eer valt deze keer te beurt aan de bekende Deurnese acteur Warre Borgmans.

Praktisch: ‘Verander het klimaat voor het klimaat ons verandert!’ Zaterdag 25 juni te 10 u. Kasteel van Schoten, Kasteeldreef 61 te Schoten. Iedereen welkom – gratis toegang.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Mostly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 70%
Pressure: 1015.24mbar
UV index: 1

(advertenties)