Select Page

Nu kan de herfst beginnen in buurt Vliegveld

Nu kan de herfst beginnen in buurt Vliegveld

Het is pas herfst als de bewoners van buurt Vliegveld hun Herfstfeest hebben gevierd. Dat deden ze gisteren al voor de 42ste keer.

Onder de kastanjebomen van de Boekenberglei troepten gisteren vele buren samen voor het jaarlijkse Herfstfeest van buurtgroep ’t Vliegerke. Dat de zon op de middag door de wolken brak, was een extra stimulans om er bij te zijn. Het Herfstfeest is een buurtfeest op zijn best met speelkramen voor de kinderen, theater van het Zoonlief Collectief voor het kleine grut en een muzikaal optreden van Jackson Jeffrey Jackson voor de oudere aanwezigen. Papa Mojito zorgde met zijn bakfietsdiscobar voor de muzikale omlijsting. En uiteraard was er voldoende eten en drinken aan ‘pre-inflatoire’ prijzen.

De middenberm van de Boekenberglei tussen Drakenhoflaan en Lanteernhofstraat was dan ook gevuld met vrolijke mensen. Medeorganisator Liesbet Hautekiet blikt tevreden terug: “Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel mensen er waren. Alhoewel er nog altijd buren welkom zijn om mee op te bouwen en af te breken.” Het feest werd afgerond met een after-party in de Esso Club.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)