Select Page

Het Borgerblad is terug van weggeweest

Het Borgerblad is terug van weggeweest

Het Borgerblad kent na een pauze van een jaar een doorstart. Het kwartaalblad wordt gratis verspreid in de bussen van Borgerhout en eveneens enkele straten van Deurne.

Het is even stil geweest, nadat de twee vorige hoofdredacteurs Leen Lesire en Bianca De Wolf afscheid van het Borgerblad hadden genomen. Maar met het einde van de zomervakantie in zicht diende een nieuw hoofdredacteursduo zich aan: Koen Huybregts en Mohamed Kasmi. En namen een aantal voormalige en nieuwe medewerkers aan het blad de pen weer in handen. Het is trouwens Koen Huybreghts die aan de oorsprong van het Borgerblad ligt. Jaren geleden startte hij in de Boelaartbuurt met, what’s in a name, het Boelaarbuurtblad. De rest is geschiedenis. Huybreghts omschrijft de filosofie van het herrezen blad in een zin: “Wij willen graag een laagdrempelig, leesbaar krantje zijn, een beetje uit de losse pols, dat in alle brievenbussen informatie zal brengen.”

Wie graag wil meeschrijven aan of foto’s wil nemen voor het Borgerblad, kan terecht op: redactieborgerblad@gmail.com .

Foto: co-hoofdredacteur Koen Huybreghts (met naast zich het programma van de Theatergarage)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)