Select Page

Speelterrein Boekenbergpark wordt opnieuw aangelegd

Speelterrein Boekenbergpark wordt opnieuw aangelegd

Het speelterrein van het Boekenbergpark is aan vernieuwing toe. Het district wil graag een nieuwe en uitdagende speelplek maken waar zowel ‘jong als oud’ zich kunnen uitleven. En de gebruikers mogen hun stem laten horen.

De stad Antwerpen vraagt aan de gebruikers van het speelterrein wat zij belangrijk vinden. Zodat de ontwerper de ideeën kan aanwenden om een voorstel uit te werken. In het najaar van dit jaar zal het district het ontwerp digitaal voorstellen. De aanleg van de nieuwe speeltuin is voorzien voor het jaar 2023. Het district werkt vooral digitaal, maar wie graag zijn ideeën op papier wil zetten, kan een papieren formulier aanvragen bij de dienst Wijkoverleg Deurne. Voorstellen kunnen tot en met 17 juli worden binnengebracht.

https://oor.antwerpen.be/boekenbergpark-heraanleg-speelterrein

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)