Select Page

Bewegen in het kasteel

Bewegen in het kasteel

Zomertijd is ook tijd om te bewegen en dat liefst in een ontspannende omgeving. Dan zijn de workouts van Elias Renard van RenardCoaching een aanrader. Deze ervaren sportcoach begeleidt drie keer per week een sportsessie van een uur op verschillende plekken in en rond Deurne.

Onder de noemer RenardCoaching biedt Elias Renard zowel personal training, online training als small group trainingen aan. De small group trainingen gaan tot maximaal 12 personen om nog een persoonlijk aanpak te kunnen garanderen. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen die al een basisconditie heeft. De trainingen vinden plaats op woensdag om 19 u in het Kasteel Sterckshof. Meer bepaald in de prachtige binnentuin. Elias Renard: “Ik wou graag iets meer bieden aan mijn sporters en hen een ‘nieuwe’ locatie laten ontdekken die anders niet zo toegankelijk is. Daarom dat ik voor Sterckshof koos. Buiten het trainen in openlucht, is een mooie locatie altijd iets extra.”

Wie er niet geraakt op woensdag kan ook op dinsdag om 18 u in de Brilschans (Berchem) of op donderdag om 18.30 u op site Spoor Oost (Borgerhout) terecht. Zin om mee te doen? Schrijf een mailtje naar info@renardcoaching.be .

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 64%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 2

(advertenties)