Select Page

Rommelmarkt van en voor Chiro Frelus

Rommelmarkt van en voor Chiro Frelus

Chiro Frelus is een begrip in Deurne. Het is een jolige bende, verscholen achter de Sint Fredeganduskerk. Frelus is een groep die zich richt op alle kinderen van de ruime buurt, zonder uitzondering. Chiro Frelus weerspiegelt bijgevolg Deurne zoals het is.

Om geld in het laatje te krijgen, organiseert de chirogroep op 8 mei, van 10 tot 18 u, een rommelmarkt. Waar je gezellig iets kan komen kopen, eten en of drinken. En wie wenst te verkopen, kan een plaatsje reserveren: de chirogroep vraagt 5 euro per meter en biedt ook tafels te huur aan voor 2 euro. Inschrijven met het correcte bedrag kan op BE16 9734 0988 7274 en op volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckYmO12gyvMyNIZXBmuddtwmopLOCLk_ccB9GZhbMHogLwDQ/viewform?usp=pp_url

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)