Select Page

Korfbalclub A.T.B.S. bestaat 75 jaar en nodigt alle kinderen uit

Korfbalclub A.T.B.S. bestaat 75 jaar en nodigt alle kinderen uit

Voor Korfbalclub A.T.B.S. in het Rivierenhof is het dit jaar een topjaar. De club bestaat 75 jaar! En sinds voorbije zondag speelt  A.T.B.S ook op een gloednieuwe locatie met een mooi kunstgrasveld.

De verhuis maakte voor de leden heel wat emoties los want ze moesten hun oude, vertrouwde kantine verlaten. “Maar” zo zegt penningmeester Kevin Van Horen “de nieuwe kantine blijkt een voltreffer. Onze eerst competitiezondag was een groot succes met een massa volk.” De club krijgt er een nieuwe ‘boost’ door. Van Horen: “Om onze toekomst te verzekeren zetten we nog meer als vroeger in op de jeugdwerking.”

De korfbalclub organiseert daarom op volgende zaterdag 21 september tussen 10u en 11u ‘vriendjesdag’ voor de jongste telgen. Alle jongens en meisjes van 3 tot en met 10 jaar zijn van harte welkom om de club en de bewegingsschool te leren kennen. Van Horen: “Dit is volledig gratis en er zal een drankje en iets lekkers voorzien worden na de training. De vriendjesdag gaat door op onze nieuwe locatie, gelegen ter hoogte van de nieuwe speeltuin en parking aan de Turnhoutsebaan. Het enige dat de kinderen nodig hebben, is sportieve kledij. Wij proberen alvast mooi weer te bestellen.”

Voor meer info kan je steeds terecht bij jeugdcoördinator Laurette De Pooter: jeugd@atbs.be of 0498/64.68.43

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 14km/h W
Humidity: 84%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)