Select Page

Fotograaf Jan Dirkx stelt tentoon

Fotograaf Jan Dirkx stelt tentoon

Morgen begint in galerie ‘Nobody & Friends’ een tentoonstelling van schilderkunst, aquarel, fotografie en papier maché. Topfotograaf Jan Dirkx uit Deurne is een van de deelnemende kunstenaars.

Jan Dirkx is een fotografische kameleon. Zijn werk werd gepubliceerd in gerenommeerde architectuurmagazines zoals ‘Haüser’ en ‘AD’, reismagazines als ‘Conde Nast Traveler’, coffee table hotelboeken als ‘Dream Hotels in the world’.

Zijn persoonlijk werk is nog meer divers. Visuele short stories werden in de Russische pers vergeleken met de verhalen van Tsjechov, hij portretteerde 50+ vrouwen op een gedurfde manier, en bracht dan weer gestyleerde exotische beelden in “Across the Universe”.

Wat hij op deze tentoonstelling zal laten zien legt de fotograaf zelf uit: “Ik heb een keuze gemaakt uit mijn reis/exotisch/kleurrijk werk, dat ook al een beetje aan bod kwam in Conscience20 in het najaar 2021. Wie daar kwam kijken herkent zeker een aantal beelden, maar er zijn ook nieuwe foto’s bij.”

Praktisch: Tentoonstelling van 31 maart tot 14 april. Nobody & Friends – Volkstraat 62-64 Antwerpen. Donderdag en vrijdag open van 14u tot 19u. Zaterdag en zondag open van 13u tot 18u.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Fair
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 3km/h WNW
Humidity: 67%
Pressure: 1015.58mbar
UV index: 0

(advertenties)