Select Page

Pop-upkermis voor het districtshuis

Pop-upkermis voor het districtshuis

De bevrijdingsfeesten in Deurne gaan dit jaar niet door. Of toch niet helemaal, dit weekeinde kan je een beetje sfeer snuiven op de pop-up kermis voor het districtshuis.

Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 vindt er op de parking voor het districtshuis een kleine kermis plaats. Het zijn de foorkramers die anders op de braderie van de Gallifortstraat zouden hebben gestaan. Het district wil deze fel geplaagde sector een steuntje in de rug geven. En zo zal er toch nog een streepje bevrijdingsfeest zijn in het district.

Er geldt een parkeerverbod op de parking voor het districtshuis van Deurne vanaf donderdag 10 september 2020 om 20 uur tot maandag 14 september 2020. Wie op die dagen  in het districtshuis moet zijn, kan gebruikmaken van de personeelsparking of moeten elders parkeren. Of beter nog, kan met de fiets komen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Fair
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 3km/h WNW
Humidity: 67%
Pressure: 1015.58mbar
UV index: 0

(advertenties)