Select Page

Fototentoonstelling toont vrouwen in hun kracht

Fototentoonstelling toont vrouwen in hun kracht

Er loopt een kleine maar bijzonder mooie fototentoonstelling in de buurt  van het vliegveld. Een fototentoonstelling met bijhorende verhalen.

Ann Palmers woont tussen Te Boelaar- en Boekenbergpark. Zij heeft een sociologische achtergrond en is sterk in het vertellen van verhalen. Dat doet ze zowel met woorden als beelden. Voor haar nieuwste project heeft de schrijfster-fotograaf aan 11 vrouwen in haar buurt gevraagd wat voor hen het woord ‘sterk’ betekent. Palmers: “Elf vrouwen met een relatie, kinderen en een job. Ze bevinden zich in een fase van hun leven waarin veel balletjes in de lucht moeten worden gehouden. Ze doen dat met vallen en vooral veel opstaan. Elf vrouwen met een eigen persoonlijkheid die elk hun weg zoeken in de verschillende rollen die ze spelen.”

Ann Palmers nam een foto van de deelnemende vrouwen en noteerde hun verhalen. De prachtige foto’s, in zwart-wit hangen tentoon in koffiebar ‘t Koffiemieke, Cruyslei 73 te Deurne. De verhalen zijn, samen met de foto’s, gebundeld in een boek ‘Sterk’ en kan ter plaatse worden ingekeken. Het boek is ook te koop. De tentoonstelling is nog te zien tot en met 18 maart.

Openingsuren ‘t Koffiemieke:

Maandag: 10-17 u.

Dinsdag: 10-17 u.

Woensdag: 10-13 u.

Donderdag: 10-17 u.

Vrijdag: 10-19 u.

Zaterdag en zondag gesloten.

www.annpalmers.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Fair
06:4520:38 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 19km/h SSW
Humidity: 81%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)