Select Page

Rivierenhof Valentijnrun viert tiende verjaardag

Rivierenhof Valentijnrun viert tiende verjaardag

Anouche De Keyzer, communicatieverantwoordelijke van de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (PGRA) heeft een belangrijke vraag: “Heb je jouw outfit al klaar voor 10e Rivierenhof Valentijnrun?”

De populaire recreatieve loop gaat traditioneel door op Valentijn of de zondag ervoor. Het is sinds 2019 geleden dat de liefde voor het Rivierenhof op een sportieve manier in de kijker kon worden gezet. In 2020 gooide het stormweer tot twee keer toe roet in het eten en toen nam het coronavirus de rol van boosdoener over. Maar na vier pogingen is het op zondag 13 februari 2022 dan toch eindelijk zover: de langverwachte 10e Rivierenhof Valentijnrun!

Grappig verkleed, dubbele pret

Wie graag sportief uit de bol gaat en terloops met een prachtige prijs wil gaan lopen, kan tot 11 februari inschrijven voor de jubileumeditie van de Rivierenhof Valentijnrun. Al meer dan vijfhonderd deelnemers hebben dat intussen gedaan. Zij zijn volop aan het sudderen op en knutselen aan een outfit, want de funloop van 5 of 10 km in het Rivierenhof beloont alle deelnemers met hartverwarmende attenties en wie leuk verkleed is nog meer dan de anderen.

Praktisch

Zondag 13 februari 2022, start om 11u, provinciaal groendomein Rivierenhof in Deurne. Deelnemen is gratis, vooraf inschrijven via www.antwerpathletics.be is verplicht. Kleedkamers en douches aan Atletiekkamer Park Groot Schijn, Ruggeveldlaan 480, 2100 Deurne.

(Foto: PGRA provincie Antwerpen)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 5km/h S
Humidity: 79%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)