Select Page

Roots and Wings

Roots and Wings

Drie beeldende kunstenaars met roots in verschillende kunstdisciplines slaan hun vleugels uit: Elke Matthijs, Ann Van Dyck en Carine Heyligen.

Elke Matthijs geeft iets meer uitleg bij de tentoonstelling: “Het onderwerp ‘Roots and Wings’ is vanuit verschillende standpunten geïnterpreteerd, bekeken en gerealiseerd. Oude ideeën werden gecombineerd met nieuwe inzichten. De eigen typische domeinen van de kunstenaars werden aan elkaar gelinkt.”

De jonge kunstenares besluit: “Het is altijd best spannend om ideeën en werken de wereld in te sturen. Een tentoonstelling organiseren is zeer activerend maar ook best moeilijk om grenzen te stellen en keuzes te maken. Maar het is niet het rendement wat telt maar de relevantie.”

De kunstenaars hopen dat deze tentoonstelling via hun samenwerking een overtuigende kracht geeft om duurzame relaties met de medemens aan te gaan. De rode draad van deze tentoonstelling is dat er wel degelijk een verband is tussen onze eigen wortels, ons levensgeluk, onze idealen, onze relaties en onze zoektocht.

Praktisch:

  • Roots and Wings, Textiel, Sculpturen, Tekeningen
  • Elke Matthijs, Ann Van Dyck en Carine Heyligen:
  • Galerij Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, Deurne
  • De tentoonstelling loopt nog tot 11 december. Open 13u – 17u.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)