Select Page

Een vakantie vol plezier voor jongeren

Een vakantie vol plezier voor jongeren

In Deurne kunnen kinderen zich niet vervelen tijdens de krokus- en paasvakantie. Het district organiseert een heleboel activiteiten om je oogappel een deugddoende vakantie te bezorgen.

De krokusvakantie begint op maandag 28 februari en loopt tot en met vrijdag 4 maart. De jeugddienst bokste voor kinderen van 4 tot 13 jaar een ongelooflijk programma in elkaar. Op maandag gaan de kinderen op uitstap naar o.a. een trampolinepark, Bobbejaanland of op avontuur in de Ardennen. Tijdens de krokusvakantie genieten ze van verschillende creatieve en sportieve workshops.

In de paasvakantie zijn er ook workshops en is er de vijfdaagse talentenweek ‘KleineKunstKracht’ waar kinderen worden ondergedompeld in de wereld van dans, regie, atelier, decor, muziek, taal en kunst.

Het volledige programma en inschrijven: www.antwerpen.be/Akaartjeugd of tel. 03 22 11 333 (verschillende prijzen). Let op: je schrijft je kind telkens in voor een week. Er is geen voor- of na-opvang.

Meer info: Jeugddienst Deurne, tel. 03 338 45 18 of jeugddienst.deurne@antwerpen.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)