Select Page

Deurne Zuid wil afscheid nemen van zijn zwembad

Deurne Zuid wil afscheid nemen van zijn zwembad

Als het nieuwe zwembad Sportoase Groot Schijn de deuren opent, zal het oude stedelijke zwembad Arena voorgoed worden gesloten. Een aantal buren wil in schoonheid afscheid nemen van hun zwembad. En dit op woensdag 29 september van 15u tot 18u.

Het wordt volgens de organisatoren een : “Een namiddag waar we ‘ons zwembad’ met grote eer ‘vaarwel en dankjewel’ zullen zeggen.” Ze nodigen dan ook eenieder uit om ‘zwembadverhalen’, anekdotes, zowel uitgeprint als eigenhandig geschreven’, kopie van foto’s, mooie herinneringstekeningen of knutselwerkjes die met het Arenazwembad te maken hebben, mee te brengen. De organisatoren vragen ook om erbij te vermelden of je er ook effectief hebt leren zwemmen.

Dit mag je samen met je contactgegevens of email bezorgen op de dag zelf of via afscheid.zwembadarenawijk@yahoo.com opsturen. Alles wordt in een grote doos gestoken om daarna te bundelen tot een boek. Of beter nog, je kan naar het zwembad komen afzakken, weliswaar met een eigen stoeltje en een eigen drankje, om samen zwembadverhalen uit te wisselen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 21km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 0

(advertenties)