Select Page

Antwerp Phantoms blijft leider klassement

Antwerp Phantoms blijft leider klassement

Antwerp Phantoms blijft de goede wedstrijden aan elkaar rijgen. En dat legt hen duidelijk geen windeieren.

Het fanionteam van Antwerp Phantoms speelde dit afgelopen weekend opnieuw uit in Kortrijk tegen Spurs, maar ditmaal voor het nationale kampioenschap in Divisie 1. Phantoms kende een moeilijke start en keek na de eerste periode op tegen een 2-0 achterstand. Halverwege de tweede periode hadden de Antwerpenaren bijgebeend en de kloof gedicht. Spurs kon vervolgens opnieuw uitlopen door twee doelpunten kort na elkaar scoren met 2 spelers van Phantoms in de strafbank. Echter, in de derde periode draaide de scoringmachine van Phantoms op volle toeren. Opnieuw werd gelijk gemaakt en de laatste tien minuten van de wedstrijd werd het Antwerpse gaspedaal helemaal ingeduwd en liep Phantoms vijf doelpunten uit. Eindscore: 4-9 (2-0; 2-3; 0-6) met doelpunten van Maro Pyl (2), Junior Van Noten (2), Michael Van Egdom, Senne Schrickx, Matthias Van den Bosch en Bram Eggers. Antwerp Phantoms blijft leider van het klassement.

(Foto: archief)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)