Select Page

Rivierenhof hoort bij de tien beste parken ter wereld

Rivierenhof hoort bij de tien beste parken ter wereld

Het Rivierenhof is beloond met een internationale Green Flag Publieksprijs.  De ceremonie vond online plaats. Het provinciaal domein dat in 2018 als allereerste in België het kwaliteitslabel Green Flag Award kreeg, ziet na alle erkenning door internationale experten hiermee de hoge kwaliteitsstandaard van park ook door het publiek bevestigd.

Peter Verdyck, directeur Provinciale Groendomeinen regio Antwerpen, is uitermate trots: “Dat het Rivierenhof al voor de tweede keer in 4 jaar tijd de International People’s Choice Award wint, is fantastisch. Deze prijs wordt gekozen door het publiek, dat maakt deze onderscheiding zo bijzonder. Ik wil daarom iedereen bedanken die het Rivierenhof warm in het hart draagt. We zijn enorm fier dat we die constante hoge kwaliteit kunnen behouden dankzij de enorme inzet van alle medewerkers en vrijwilligers. Samen doen we elke dag ons best om van het Rivierenhof voor iedereen het beste park te maken.”

Afgelopen najaar kreeg het Rivierenhof voor de vierde keer een groene vlag of ‘Green Flag Award’ uit handen van de experts. Een mooie erkenning van een internationale jury voor de kwaliteit, het verrichte werk en de visie waarmee Peter Verdyck en zijn medewerkers het Rivierenhof beheren. Daar komt nu dus voor de tweede keer de internationale publieksprijs bovenop.

Foto: Overhandiging van de Green Flag Award van de expertenjury vorig najaar

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)