Select Page

Fotograaf voor een internationale modellenwedstrijd

Fotograaf voor een internationale modellenwedstrijd

Peter Casie, van FotoPe, is weer gevraagd als fotograaf voor de wedstrijd modellenwedstrijd ‘Models International’.

Peter Casie studeerde grafische technieken waar onder meer fotografie in zat en sloot zich daarna aan bij een fotoclub in Deurne. Wat later werd hij fotograaf in bijberoep. Casie legt zich toe op modefotoshoots waarin hij heel bedreven in is. Want zijn foto’s bleven niet onopgemerkt. De website ‘We Love Misses’ die zich toelegt op missen, misters, modellen en hun organisaties, vroeg hem om voor hen foto’s te maken. En vorig jaar werd hij gevraagd als huisfotograaf bij de modellenwedstrijd ‘Models International’. Twee gerenommeerde internationale modellenmagazines: Prestige Models magazine uit het U.K. en Dreamy Models magazine uit de U.S.A, pikten eveneens foto’s van hem op.

En nu is Peter Casie voor de tweede maal gevraagd om official partner voor ‘Models International’ te zijn wat voor de Deurnese fotograaf een hele eer is. Hij voegt er wel aan toe: “Jammer dat er geen deelnemers zijn vanuit Deurne.”

 Foto: de finalisten van de modellenwedstrijd ‘Models International’.

(Foto: FotoPe)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)