Select Page

Grote inruilactie voor beha’s

Grote inruilactie voor beha’s

Een aantal lingeriewinkels, waaronder Svelta in Deurne Centrum, organiseren een grote beha-inruilactie van 1 tot en met 30 november. Onder de slogan ‘Vrouwen ondersteunen vrouwen’ zamelen de deelnemende lingeriewinkels zo veel mogelijk oude beha’s in.

Met de actie sla je twee vliegen in een klap. Orfa De Fruytier, bedrijfleidster van Svelta, geeft meer uitleg: “De actie wordt gevoerd samen met Wereldmissiehulp en hun project ‘Be the fibre’. De nog draagbare ingezamelde beha’s krijgen via Wereldmissiehulp een nieuw leven voor vrouwen die minder toegang hebben tot kwaliteitsvolle lingerie. Niet draagbare stukken worden via het initiatief ‘Be the Fibre’ gerecycled en als grondstof gebruikt voor nieuwe kleding en leuke, circulaire accessoires zoals laptoptassen, paraplu’s en tote bags. Op die manier helpt de lingeriesector om iets terug te geven aan de samenleving en aan onze planeet. Met de opbrengst van de producten worden duurzame ontwikkelingsprojecten gefinancierd.

Maar ook de klanten die hun oude beha’s binnenbrengen worden er beter van. De Fruytier: “Wij belonen onze trouwe klanten door hen, bij het binnenbrengen van hun oude beha’s, een kortingbon van 10 euro te geven als blijk van waardering om bij hun lokale lingeriewinkel te shoppen en hen zo te ondersteunen in moeilijke tijden. Een win-win situatie voor iedereen.”

Lingerie • Badmode • Nachtkleding Svelta, Turnhoutsebaan 30, Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)