Select Page

Van Wauwe steunt horeca en scholen

Van Wauwe steunt horeca en scholen

Op 1 april lanceerde Van Wauwe op sociale media een steunactie voor scholen en horeca met kans op een projectkorting van €750. De actie loopt nog tot en met 21 april 2021.

“Omwille van het coronavirus zullen activiteiten steeds vaker buiten plaatsvinden. Dit vraagt om uitbreiding van faciliteiten en bijgevolg ook grote en kleine bouwprojecten. Om meer mensen buiten te kunnen plaatsen of in de kijker te komen, hebben horecazaken onder meer nood aan nieuwe of grotere terrassen en scholen onder andere aan zitbanken en golfplatendaken tegen weer en wind.” aldus bedrijfsleider Amand Huylebroeck.

Huylebroeck gaat verder: “Zulke bouwprojecten zijn noodzakelijk om in veilige omstandigheden sociale activiteiten te kunnen laten doorgaan. Het zijn relevante investeringen die echter niet vanzelfsprekend zijn.” Hierbij denkt Van Wauwe in het bijzonder aan horecazaken die al maanden gesloten zijn. Ook voor scholen kunnen bouwprojecten een financiële uitdaging zijn. Dat is waarom Van Wauwe haar steentje wil bijdragen via de steuncampagne met potentiële projectkorting.

De bedrijfsleider legt uit hoe scholen en horecazaken kans maken op de projectkorting: “Scholen en horecazaken kunnen hun toekomstige bouwprojecten per mail inzenden samen met een motivatie waarom het project de korting zou verdienen. Vervolgens bepaalt een onafhankelijke jury aan wie de projectkorting wordt toegewezen. Zo maken deelnemers met een écht verhaal en een werkelijke nood aan steun het meeste kans.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)