Select Page

Nieuwjaarsdiner voor ondernemend Deurne

Nieuwjaarsdiner voor ondernemend Deurne

De handelaars en ondernemers in Deurne zetten samen het nieuwe jaar in. Omdat een receptie niet kan, hebben de ondernemers gekozen voor een andere formule.

De ondernemers van Deurne organiseren op woensdag 26 januari om 18.30 u. een driegangendiner in restaurant De Violin. In de eerste plaats om te netwerken en elkaar beter te leren kennen maar lekker tafelen is mooi meegenomen. Op het menu staat ‘scampi met een zachte currysaus en fijne groenten’ als voorgerecht, ‘grietfilet met verse basilicum of fazantenborst met fine champagnesaus’ als hoofdgerecht en als toetje ‘moelleux met vanillesaus en ijs’. Drank is inbegrepen: aperitief maison, aangepaste wijn (halve fles wijn p.p.) en koffie of thee met garnituur.

Prijs is 60 euro/persoon. Zowel leden als niet-leden van de winkelvereniging zijn welkom. CST verplicht, met maximum 6 aan tafel en mondmaskers bij verplaatsingen. Info en inschrijven via: https://www.deurnecentrum.be/nieuwjaarsdiner-ondernemers-deurne/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
12°
Rain Shower
06:4720:37 CEST
Feels like: 11°C
Wind: 10km/h WNW
Humidity: 62%
Pressure: 1019.3mbar
UV index: 0

(advertenties)