Select Page

Fotograaf Marc Verhaegen is Deurnenaar van het jaar

Fotograaf Marc Verhaegen is Deurnenaar van het jaar

De jongerenafdeling van N-VA Deurne heeft een Deurnenaar van het jaar 2021. De keuze viel op fotograaf Marc Verhaegen. Wie thuis is op de sociale media heeft zeker al foto’s van hem zien passeren.

Jong N-VA heeft haar ‘Deurnenaar van het jaar’ bekend gemaakt. Vorig jaar viel de eer te beurt aan de medewerkers van AZ Monica. Dit jaar is de titel voor fotograaf Marc Verhaegen. De man startte op aanraden van een vriend met fotografie. “Ik zat niet goed in mijn vel, fotografie bracht me terug naar buiten en hielp mij mijn gedachten te verzetten. Fotografie heeft mijn leven veranderd en gered.” Er gaat geen dag voorbij of de fotograaf trekt er met zijn camera op uit. Hij maakt vooral natuurfoto’s van het Rivierenhof. Verhaegen: “Ik ken het park na 25 jaar als mijn broekzak.”

Ondertussen heeft hij al enkele toestellen versleten. Verhaegen: “Volgens mijn digitaal archief heb ik al 475.000 keer op de knop van een fototoestel gedrukt. Ik zit ondertussen aan mijn 4de camera. Mijn droom is om ooit een professionele camera aan te schaffen. Zo kan ik mijn bijdrages nog verbeteren.”

“Gedurende de lockdowns waren mensen angstig om naar buiten te gaan. Marc gaf hen een digitaal venster naar de buitenwereld. Velen keken en kijken nog steeds uit naar zijn reportages. Daarom hebben we vanuit het bestuur unaniem gekozen voor Marc als Deurnenaar van het jaar.” motiveert Alain Hoeckx, communicatieverantwoodelijke van Jong N-VA, de keuze. Marc Verhaegen mag een oorkonde en een houten award mee naar huis nemen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 23km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 1

(advertenties)