Select Page

Open repetitie Amahoro

Open repetitie Amahoro

Ken Hendrickx is oud-leider van den 30 Prins Boudewijn scoutsgroep in het Te Boelaarpark en fervent lezer van Gazet van Deurne. Bovendien is hij ook een enthousiast zanger. Hij heeft volgende vraag.

“Moet er nog muziek zijn die mensen dichter bij elkaar brengt?” Als solidariteitskoor van de Universiteit Antwerpen antwoordt Amahoro daar na bijna dertig jaar nog steeds overtuigd “Ja!” op. Onze succesingrediënten: meerstemmig, gemengd, in verschillende genres en talen, maar steeds met een boodschap van vriendschap, warmte en verdraagzaamheid in onze samenleving.

Nu we eindelijk terug in alle vrijheid samen mogen zingen, zeggen wij geen nee tegen extra stemgeluid op onze wekelijkse repetities. Ben jij een tenor of bas? Dan heb je in onze zoektocht alvast een streepje voor, maar ook als sopraan of alt mag je zeker je mannetje komen staan. Al last van spontaan opborrelende noten? Kom dan zeker naar onze open repetitie. Jij brengt je stembanden mee, wij zorgen voor de rest.

Praktisch

  • Datum en tijdstip: donderdag 7 oktober 2021 van 19.15 tot 21.30 uur (met een pauze halverwege)
  • Locatie: Xaveriuskerk (Collegelaan 36 in Borgerhout)
  • Meer info: amahorokoor@gmail.com | www.amahoro.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
10°
Mostly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 29km/h NW
Humidity: 66%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 2

(advertenties)