Select Page

Sluikstort in de Boze Dreef

Sluikstort in de Boze Dreef

In de muziek heet het ‘variaties op een thema’: kleine veranderingen bij een herhaling van de oorspronkelijke melodie, waarbij de originele melodie herkenbaar blijft. Maar helaas gaat het hier niet om een ontspannend muziekstuk. Wel om een degoutante praktijk die steeds weer voor overlast zorgt.

In de Boze Dreef van het Ertbruggebos, ter hoogte van het tankstation van de Makro aan de August Van de Wiellelei, botste een wandelaar vandaag op dit sluikstort. De politie werd ingelicht en kwam al een vaststelling doen. Het is tegen de borst stotend dat dit prachtig stukje natuur in Deurne wordt bezoedeld door asociale mensen. Telkens weer opnieuw.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)