Select Page

Winnaars van kopeninDeurne ontvangen waardebon

Winnaars van kopeninDeurne ontvangen waardebon

Eind 2020 organiseerde de Lokale Economie Raad (LER) Deurne de wedstrijd KopeninDeurne met als doel consumenten lokaal te doen kopen. Bijna 1000 Deurnenaars stemden op hun favoriete lokale ondernemer. Nu ook de horeca terug zicht heeft op heropening willen de Deurnese ondernemers hun klanten hiervoor belonen. 150 Personen krijgen dit weekend een waardebon. Zij schatten het best in hoeveel inwoners de schiftingsvraag beantwoordden.

161 mensen hebben de schiftingsvraag beantwoord. Floris Buysse zat het dichtste hierbij en gaat met de hoofdprijs van 75 EUR aan de haal bij Focus4Memories. Suzanne Venema, Marleen Verhelst en Vicky Tersago volgden hem op de voet en zijn 3 van de 20 winnaars van een waardebon van 50 EUR die ze kunnen inruilen bij alle deelnemende ondernemers, die terug te vinden zijn op de website www.kopenindeurne.be .

Bij de ondernemers mogen deze ondernemers een jaar lang hun eretitel dragen:

t Palijs haalde ook de meeste stemmen van alle ondernemers en mag zich daarom “Ondernemer van Deurne 2020” noemen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Fair
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 3km/h WNW
Humidity: 67%
Pressure: 1015.58mbar
UV index: 0

(advertenties)