Select Page

Leidt ruzie tot scheuring van Deurne?

Leidt ruzie tot scheuring van Deurne?

Is er ruzie ontstaan in het districtsbestuur van Deurne? En is het geschil zo diep dat het leidt tot een scheuring van het district?

Op een straatnaambord van de Eduard Van Steenbergenlaan staat Ekeren als plaatsnaam vermeld. In deze straat woont districtsschepen Freddy Lorent. Is dit een afscheuring van deze straat van de rest van het district. Als gevolg van een onoplosbare ruzie in het districtscollege? Als we de vraag stellen moet schepen Lorent hartelijk lachen: “Neen, helemaal niet. Maar sinds een aantal jaren zijn we bezig met straatnaamborden die asbest bevatten te vervangen. De firma die de borden aanmaakt heeft een paar steekjes laten vallen. Er zijn nog enkele andere borden in Deurne waarin een fout is geslopen. De producent zal de borden zo snel mogelijk vervangen.”

Dus, er is geen ruzie in het districtsbestuur en geen scheuring van Deurne. Er is wel een straatnaambordenmaker die niet zo sterk is in aardrijkskunde.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h SSW
Humidity: 75%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)