Select Page

Controleactie door de politie in Deurne

Controleactie door de politie in Deurne

Het voorbije weekeinde werd door de politie ingezet met fikse controles. Die leverden flink wat resultaat op.

De wijkteams van de regio Oost organiseerden vrijdagnamiddag en -avond een controleactie in hun werkgebied. In één gecontroleerde wagen zat een passagier die geseind bleek in een lopend onderzoek. Hij kon ook gelinkt worden aan een ander onderzoek en werd voorgeleid. Via de veiligheidscamera’s werd een vermoedelijke deal in beeld gebracht op de Herentalsebaan. De verkoper werd onderschept en wordt voorgeleid. Van een groepje van 6 jongeren ter hoogte van het Sportpaleis bleken er 4 in het bezit te zijn van cannabis. Op de Belcrownlaan werd een oplegger met geschrapte nummerplaten getakeld. Tot slot werd er ook nog een krantenwinkel gesloten die zich niet aan de coronamaatregelen hield. In totaal werden ook 74 verkeersovertredingen beboet.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)