Select Page

Zie de maan schijnt door de bomen

Zie de maan schijnt door de bomen

Het is de week van Sint Nikolaas en overal in het land zetten kinderen hun schoentje aan de schouw met daarin hun verlanglijstje. In de hoop dat de Sint op zondag 6 december hun huisje niet stilletjes voorbij zal rijden.

In stedelijke basisschool Het land van Nu werd geen moeite onverlet gelaten. Alle kindjes mochten een schoentje achterlaten. Met daarin een worteltje voor het paard of iets lekkers voor Zwarte Piet en Sint Nikolaas. En met knutselwerkjes als versiering. En kijk, de hoogheilige man kon dit gebaar van harte op prijs stellen en beloonde elk kindje met een snoepje.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain Shower
05:3921:39 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 79%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 3

(advertenties)