Select Page

Onguur volk opgemerkt in buurt Boekenberg-Unitas

Onguur volk opgemerkt in buurt Boekenberg-Unitas

Vandaag werden een heleboel onbetrouwbare ‘sujets’ opgemerkt in de straten rondom het Boekenbergpark. Ze belden bij verschillende huizen aan en bedreigden de bewoners.

Vanavond is de avond voor Allerzielen. En dan wordt in de halve wereld Halloween gevierd. Huizen worden op een griezelige wijze getooid en kinderen gaan in het donker verkleed langs de deuren en vragen om een traktatie. In buurt Boekenberg-Unitas gebeurde dat op een georganiseerde wijze. Channah De Bens riep haar buren langs de facebookpagina Unitas Tuinwijk op om aan te geven waar kinderen welkom waren. Begeleidende ouders droegen uiteraard een mondmaskers. Als de avond was gevallen wemelde het in de straten rondom dan ook van heksen, draken, zombies, enz… En er was meer. Buur Hannah Smet had een Halloweenzoektocht uitgewerkt. Met platen waarop vragen stonden die de kinderen mochten beantwoorden.

Pit De Bens was een van de buurtbewoners die het kleine grut met open armen en een mand vol snoep verwelkomde. Hij was, na een korte aarzeling, dan toch aangestoken door het enthousiasme van zijn dochter. De Bens: “Eerst zei ik nog, zou je dit wel doen. Maar dan dacht ik, waarom niet. Dit is zo leuk voor de kinderen. En mits de nodige voorzorgsmaatregelen moet dit kunnen, niet?”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:3320:48 CEST
Feels like: 1°C
Wind: 19km/h NNW
Humidity: 82%
Pressure: 1022.69mbar
UV index: 0

(advertenties)