Select Page

Foto’s van Deurnese fotograaf gaan de wereld rond

Foto’s van Deurnese fotograaf gaan de wereld rond

De foto’s van de Deurnese fotograaf Peter Casie worden opgepikt door gerenommeerde internationale modellenmagazines.

Peter Casie timmert al jaren aan de weg. Hij studeerde grafische technieken waar onder meer fotografie in zat en sloot zich daarna aan bij een fotoclub in Deurne. Casie: “En dan begon ik met hier en daar al eens een ‘fotoshootje’ te doen. Weet je wel, de nichtjes, de buurmeisjes, wat familie en vrienden die gingen trouwen,… Het liep goed en ik ben dan fotograaf in bijberoep geworden. Wat later werd ik gecontacteerd door een meisje dat modellenwerk deed en eveneens een shoot wilde. Zij vroeg mij of ze de foto’s mocht gebruiken om op een website te plaatsen die zich toelegt op missverkiezingen. Uiteraard zei ik niet neen.” 

En zo werd Peter Casie opgemerkt door ‘We Love Misses’, een website die zich toelegt op missen, misters, modellen en hun organisaties. De organisatoren vroegen hem om voor hen te foto’s te maken. Casie: “Dat heb ik een tijdje gedaan. Ondertussen ben ik vaste fotograaf bij ‘miss wellness beauty’, en ben ik ook huisfotograaf bij de modellenwedstrijd ‘models International’ (www.modelsinternational.eu).  Dat laatste is een nieuwe modellenwedstrijd, de eerste editie start in maart.” De Deurnese fotograaf publiceert regelmatig zijn werk op zijn facebookpagina. En tot zijn grote verbazing blijken zijn foto’s te zijn opgepikt door twee gerenommeerde internationale modellenmagazines: Prestige Models magazine uit het U.K. en Dreamy Models magazine uit de U.S.A. Casie is in de wolken: “Mijn foto’s, genomen in het Rivierenhof, staan in internationale modellenmagazines.”

Foto: Luciana Ruelens, finaliste van miss wellness beauty.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 61%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 6

(advertenties)