Select Page

Keurslager Didier en Barbara is 24/7 open

Keurslager Didier en Barbara is 24/7 open

Keurslager Didier en Barbara staat elke dag van de week 24 uren op 24 klaar om de klanten te bedienen.

24 uren op 24, 7 dagen op 7 kunnen de klanten van Keurslager Didier en Barbara terecht om aankopen te doen. Niet dat het slagersechtpaar klokje rond in hun winkel staat. Zij hebben daar een alternatief voor gevonden: automaten. Slager Didier Van Wiele geeft graag uitleg bij het initiatief: “Ik speelde al langer met het idee want als zelfstandig ondernemer moet je vooruit gaan. Wij hebben naast de winkel een onbenutte ruimte en daar hebben we drie automaten geplaatst. In de eerste zit er allerlei soorten drank, de tweede bevat zuivelproducten en charcuterie en in nummer drie steekt vlees en traiteursgerechten.” De waren in de automaten zijn vers. Van Wiele: “Ik ben elke dag toch wel een uur tot anderhalf uur bezig om de producten aan te vullen.”

De automaten vallen in de smaak van de klanten. Van Wiele: “Vooral ’s avonds komen mensen langs.  Maar ook ’s ochtends, nog voor de winkel opent zijn er al klanten. En als het overdag druk is in de slagerij, zijn er eveneens klanten die de automaat verkiezen boven het wachten.” De keurslager hoort enkel positieve reacties. Hij lacht: “Soms zeg ik tegen mijn klanten dat als ze op mij zijn uitgekeken, ze bij de automaten terecht kunnen.” Van Wiele geeft nog een niet onbelangrijk weetje mee: “De promoties in de winkel vind je ook terug in de kasten buiten.”

Keurslager Didier & Barbara, Generaal Slingeneyerlaan 118, Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)