Select Page

Drugs en geld in verborgen ruimte

Drugs en geld in verborgen ruimte

De politie kon een drugdealer oppakken. Het bleek een jongeman van 20 jaar te zijn.

Het wijkondersteuningsteam van de regio West merkte tijdens anoniem toezicht een voertuig op dat in aanmerking kwam voor drugshandel. Het voertuig werd gecontroleerd. De inspecteurs konden een verborgen ruimte vinden in het voertuig, daarin zat 81 gram cocaïne en 1 400 euro cash. Verder onderzoek leidde de politie naar een garagebox die gelinkt kon worden aan de verdachte. Daar werd nog eens 307 gram cocaïne en verschillende weegschalen aangetroffen. In totaal werd 388 gram cocaïne, 1 814 euro cash, 2 wagens en een luxehorloge in beslag genomen. De 20-jarige verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)