Select Page

Hart van Deurne draagt een mondmasker

Hart van Deurne draagt een mondmasker

Deze ochtend was het ‘Hart van Deurne’ aan het kruispunt Turnhoutsebaan-Frank Craeybeckxlaan-Hooftvunderlei getooid met een mondmasker. Het blijkt een actie te zijn van de jongerenafdeling van de Deurnese N-VA.

Jorge Gonzalez, voorzitter van Jong N-VA Deurne, geeft uitleg: “Wij willen als jongeren de verantwoordelijkheid opnemen en aan de alarmbel trekken. We zitten met een perceptieprobleem en eentje dat niet volledig onverdiend is. Deurne is een hotspot aan corona-besmettingen. Niet prettig maar wel de realiteit. Ik geloof echter dat de Deurnenaar wil meewerken aan het bestrijden van deze pandemie.”

Volgens Gonzalez willen de jongeren de stappen die nu zijn genomen om de situatie recht te trekken mee ondersteunen en hij hoopt dat iedere Deurnenaar de maatregelen nauwgezet zal volgen. Gonzalez: “Willen wij in het najaar op een fatsoenlijke manier naar de lessen kunnen gaan en sociaal contact hebben in een ietwat grotere bubbel, dan is wat we de komende dagen en weken doen cruciaal.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)