Select Page

Granaat ontploft voor oude dansschool

Granaat ontploft voor oude dansschool

Het blijft granaten regenen in Deurne. Vannacht is er eentje ontploft op de Boterlaarbaan.

Omstreeks 4 uur vannacht verwittigde een bewoner van de Boterlaarbaan de politie dat hij een enorme klap had gehoord. De politiediensten kwamen ter plaatse en zagen na enig onderzoek dat er een granaat was ontploft voor de voormalige dansschool Roels. Het gebouw behoort toe aan de familie B. Ze werd op haar beurt door de beveiligingsfirma van het gebouw op de hoogte gesteld van het alarm dat afging. Deze familie was vorige week ook al het doelwit van een aanslag. Toen ontplofte op de Ten Eeckhovelei een springtuig onder de auto van de dochter van de familie. Een zoon van deze familie is in het verleden al eens veroordeeld in een dossier over drugs.

Ook het gerechtelijk labo van de federale politie en de ontmijningsdienst DOVO zakten af naar Deurne Zuid voor sporenonderzoek. Het parket vorderde een onderzoeksrechter.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain Shower
05:2622:01 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h ESE
Humidity: 91%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 0

(advertenties)