Select Page

Zeger Van Noten zet Deurnenaren aan tot bewegen

Zeger Van Noten zet Deurnenaren aan tot bewegen

Deurnenaar Zeger Van Noten, de bekende deelnemer van het televisieprogramma Kamp Waes, zal samen met het district tijdens de coronacrisis zoveel mogelijk inwoners in beweging krijgen of houden. Vanaf maandag 20 april pakt Van Noten uit met ludieke filmpjes vol verrassende beweegtips.

Omdat bewegen niet voor iedereen evident is en sommigen een extra zetje kunnen gebruiken, schakelt het district de perfecte coach in: Zeger Van Noten. Na zijn deelname aan Kamp Waes, het televisieprogramma vol fysieke proeven, werd hij bekend in heel Vlaanderen. Gedurende 6 weken geeft hij, op zijn eigen gekende en ludieke manier, verrassende tips aan de Deurnenaars om meer te bewegen. Die zijn voor iedereen bruikbaar, ongeacht leeftijd of conditie.

De filmpjes verschijnen iedere maandag op www.deurne.be en de sociale mediakanalen van het district (www.facebook.com/districtdeurne en www.instagram.com/districtdeurne). Ze worden gepost onder de hashtags #deesisweldeurne en #Mondaymotivation, om de inwoners aan het begin van de nieuwe week extra te prikkelen om mee te doen.

Districtsschepen voor sport Elke Brydenbach (N-VA) is opgetogen: “Ik vind het belangrijk dat mensen in deze moeilijke periode toch de tijd nemen om voldoende te bewegen. Ik ben dan ook verheugd dat Zeger Van Noten als peter mee zijn schouders wil zetten onder dit beweegproject van het district. Samen met hem kunnen we een breed publiek bereiken. Want laat er geen twijfel over bestaan: zijn enthousiasme is erg aanstekelijk!”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)