Select Page

Gala van de Sporttrofee Deurne 2019 gaat niet door

Gala van de Sporttrofee Deurne 2019 gaat niet door

Het Gala van de Sporttrofee Deurne 2019 dat zaterdag zou plaatshebben gaat niet door. Reden is, hoe kan je het raden, het corona/covid-19 virus.

Zaterdag zou het Gala van de Sporttrofee Deurne 2019 plaatsvinden in cultuurcentrum Deurne. Sporters die het afgelopen jaar uitmuntend presteerden, zouden door het district en de sportraad van Deurne in de bloemetjes worden gezet. Tijdens deze viering zou ook bekendgemaakt worden gemaakt welke jeugdatleet zich het meest verdienstelijk maakte en wie de G-sporttrofee mee naar huis zou nemen. Verder zouden de sportpersoon en sportploeg van Deurne worden verkozen. Het corona/covid-19 virus heeft er anders over beslist.

Sportantenne Fanny Vereecke verduidelijkt: “Het Gala wordt afgelast, het district wil geen enkel risico nemen. De verdienstelijke sporters krijgen uiteraard hun medaille, maar die zullen we via de clubs bezorgen. De laureaten zullen ook in de bloemetjes worden gezet. Maar hoe en wanneer moeten we zelf nog bekijken.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Mostly Cloudy
06:3320:48 CEST
Feels like: 2°C
Wind: 11km/h WNW
Humidity: 75%
Pressure: 1022.69mbar
UV index: 0

(advertenties)