Select Page

Gezocht! Vrijwilligers voor Gastvrij Antwerpen

Gezocht! Vrijwilligers voor Gastvrij Antwerpen

Op zaterdag 20 juni 2020 vindt de 8ste editie plaats van ‘Gastvrij Antwerpen’, een feest waarbij uitsluiting en racisme buitenspel worden gezet. Alle mensen hebben namelijk het recht om hun talenten te ontwikkelen. Ook mensen in nood en mensen op de vlucht!

Gastvrij Antwerpen gaat door op de terreinen van Royal Antwerp Footbal Club, op Den Bosuil. Het wordt een familiedag met sport en spel, eten en drinken, optredens en veel meer. Het biedt iedereen de kans om te participeren aan alle vormen van ontspanning, maar vooral om een volwaardig leven uit te bouwen.

De organisatie is nog op zoek naar individuen en verenigingen die willen mee doen. Dat kan de dag zelf door te helpen met de opbouw, afbraak, bonnetjesverkoop of toog.

Maar ook ideeën voor het programma zijn welkom. Heb jij/ken jij een leuke muziekgroep? Wil je graag een circusinitiatie geven? Of een sportworkshop? Laat het dan zeker weten voor 20 april via: Karolien Huyghe, karolien.huyghe@beweging.net of tel 03 220 12 05.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)