Select Page

LoveMeaTender

LoveMeaTender

VMPA vzw afdeling Antwerpen Centrum& Mortsel organiseert in samenwerking met Artsen voor Duurzaamheid, een filmavond op dinsdag 10 maart in Zaal Drakenhof in Deurne.

LoveMeaTender van de Belgische documentairemaker Manu Coeman, is een film die op heldere wijze laat zien wat de destructieve impact is van de geïndustrialiseerde vleesproductie op ons klimaat, onze eigen gezondheid en het dierenwelzijn. Een film die u gezien moet hebben, omdat hij laat zien hoe groot de impact is van de massale vleesproductie en omdat hij ook een hoopvolle boodschap uitdraagt, meer bepaald wat we zelf kunnen veranderen in ons gedrag zodat onze eigen gezondheid en die van dieren en die van de aarde er wel bij varen.

Dos Winkel, onderwaterfotograaf, oceaankenner, natuurliefhebber én klimaatactivist leidt de documentaire in. Als geen ander slaagt hij erin wetenschappelijk onderbouwde informatie op enthousiaste en heldere wijze over te brengen en ondanks de ernst van de boodschap, blijft zijn verhaal optimistisch en hoopvol.

Deze avond wordt u gratis aangeboden, maar een vrije bijdrage om de kosten wat te drukken, is steeds welkom. Om zicht te hebben op het aantal deelnemers, vragen we om vooraf te melden of u komt via info@natuurgidsen-antwerpen.be. Deuren gaan open om 19u30.

Zaal Drakenhof, Boekenberglei 213, Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)