Select Page

Illegale parking

Illegale parking

Een lezer van Gazet van Deurne die dagelijks zijn wandelingetje in het nieuwe Park Groot Schijn maakt, stuurde ons volgende foto door. Hij merkt dat in het nieuwe park een illegale parking in de maak is.

Onze lezer schrijft: “De betonnen ingang van Park Groot Schijn, ter hoogte van de Makro-ingang op de August Van de Wielelei, wordt ‘s avonds en tijdens het weekeinde gebruikt als parking. En dat is zeker niet de bedoeling. Het begon met één bus. Nu tel ik er al drie.” Op een participatiestuurgroep van het Park Groot Schijn werd al eerder de vraag gesteld, waarom dit perse zo’n grote niet waterdoorlatende betonnen oppervlakte moest zijn. Het antwoord was toen dat hier op termijn een A- velostation zou komen.

Onze correspondent meldt in één adem dat in het park talloze afgestorven bomen en struiken nog niet zijn vervangen.

Update

Gemeenteraadslid Koen Laenens (N-VA) laat weten dat hij in januari de illegale parking reeds heeft gemeld aan de kabinetschef van stadsschepen Koen Kennis. Laenens: “Het nodige gaat gedaan worden zodat hier niet meer kan worden geparkeerd. Zeker als de zone Zwarte Arend betalend gaat worden. De stad zou bekijken welke afsluiting het beste is daar onder meer de hulpdiensten vlot het park in moeten kunnen.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)