Select Page

Brutale chauffeur kaffert slachtoffertje uit

Brutale chauffeur kaffert slachtoffertje uit

Gisternamiddag gebeurde in de Van Cortbeemdelei een incident tussen auto en fietser. De bestuurder van de wagen gedroeg zich volgens een getuige ronduit onbeschoft.

H. E. U. zag het gebeuren en doet haar verhaal: “Er waren twee fietsers, de jongste was ongeveer acht jaar en de andere twaalf jaar. De fietsers kwamen vanuit de Meyersstraat en de auto, die mij voorbij stak, reed in de Van Cortbeemdelei en ging rechtdoor. In een straat in een zone 30 reed hij zeker 50km/u. De fietsers kwamen van rechts en wilden het kruispunt oversteken, maar de auto reed zonder te stoppen, zonder voorrang te verlenen aan rechts, heel snel door. Het meisje vloog letterlijk met fiets en al de lucht in, en ik hoorde haar roepen van de pijn. De man van de wagen stapte verder uit en brulde naar het meisje dat ze beter moest uitkijken en dat ze in fout was.” H. E. U. wijst op een niet onbelangrijk detail: het meisje droeg een zwarte jas en zwarte hoofddoek. De jonge vrouw gaat verder: “De man sprong terug in de wagen en wilde door rijden. Ik ben opzij gaan staan en heb de man aangesproken dat het fout was wat hij deed en dat hij niet moest beginnen te roepen. Maar dat hij het meisje moest helpen. De meisjes zagen ons praten en zijn uit schrik doorgefietst. Ik heb een foto genomen van de man en zijn auto.”

H. E. U. wil dat dit meisje of haar ouders zich melden en naar de politie stappen. Zij heeft alle gegevens van de man en de auto. Zij vreest dat het meisje veel pijn moet hebben.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)