Select Page

Het is weer ‘Zotte Zondag’

Het is weer ‘Zotte Zondag’

Zondag 30 april is het de tweede editie van ‘Zotte Zondag’. Je kan dan gratis deelnemen aan verschillende gekke en spectaculaire activiteiten en attracties. Je kan ook meedoen aan het kampioenschap ‘Deur(ne)mat gooien’ of aan de ‘Homo Deurniversalis’ verkiezing.

De parking aan het districtshuis van Deurne wordt op zondag 30 april van 13 tot 18 uur omgetoverd tot een heus avonturenpark met verschillende zotte, adembenemende en uitdagende attracties. Jong en oud kan vrijblijvend en gratis deelnemen aan alle activiteiten. De volgende (gratis) uitdagingen staan op het programma: Deathride van het districtshuis, Spinning chair, Rodeo surf, Surplacen met de fiets, Space looping bikes, Bakstapelen, Kruisboogschieten, Basejump, Kop van jut, Broekhangen, Bungee run, Voetbaldarts, Giant roller tubes, Whack a mole, Duo deathride, Touwenparcours en bungee, Mega adventurebaan, Monkey climb, Bungee ejection, Chicken warz of Bumpercarz.

De meest zotte activiteit is het kampioenschap ‘Deur(ne)mat gooien’. De uitdaging is een deur(ne)mat zover mogelijk gooien. Het record van vorig jaar staat op 21 meter. Deurne gaat eveneens op zoek naar de ‘Homo Deurniversalis’. Je moet enkel uitblinken in verschillende ludieke en gekke spelen zoals schaar-steen-papier, stoelendans, hoger-lager, ja-neen-quiz, schoensjotten, … Iedereen kan deelnemen en de winnaars krijgen een zotte prijs. 

Daarnaast is er nog randanimatie. Er is een trampolineshow van TNT Crew, een breakdanceshow Battle Droids en initiaties, het Complimentariaat en de Verhalenmachine. En uiteraard is er eveneens een hapje en een tapje.

Praktisch

Zotte Zondag, zondag 30 april 2023 van 13 tot 18 uur. Parking voor- en achteraan het districtshuis, Maurice Dequeeckerplein 1. Gratis. Info: http://www.deurne.be/zottezondag

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)