Select Page

Hondje vergiftigd in het Rivierenhof

Hondje vergiftigd in het Rivierenhof

Provincieraadslid Jan Claessen (V.B.) stelt een schriftelijke vraag over een vergiftigde hond in het Rivierenhof.

Jan Claessen merkt op dat er geregeld geruchten opduiken over honden die worden vergiftigd in het groendomein Rivierenhof. Claessen: “begin maart werd volgens een veelbekeken facebookbericht een zwaar vergiftigde viervoeter opgenomen in een dierenkliniek. De vergiftiging zou volgens de eigenaar van het huisdier opgelopen zijn in het Rivierenhof.” Het provincieraadslid vraagt nu aan de Provinciale Deputatie of de provincie weet heeft van dit voorval en of zij zulke feiten ernstig onderzoekt? Welke maatregelen er worden genomen zodat dit voorval zich niet herhaalt en welke maatregelen de provincie neemt om de onrust bij hondenliefhebbers zoveel mogelijk weg te nemen? Tenslotte wil hij weten of deze feiten zijn doorgegeven aan de lokale politie?      

Het vergiftigde hondje is van Sabine Cloostermans. Zij laat intussen weten dat hondje Perro door de dierenarts was doorverwezen naar een gespecialiseerde kliniek in Herentals. Ondertussen is het diertje herstelt en is hij terug bij zijn baasje.

Foto: Perro bij de dierenarts (Sabine Cloostermans)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)