Select Page

Nieuwe ingang voor de Delhaize

Nieuwe ingang voor de Delhaize

Er wordt gewerkt aan ingang van de Delhaize – supermarkt Bosuil aan de Ter Heydelaan. De schuifdeuren worden vervangen door draaideuren. De werkzaamheden zullen ongeveer de hele week duren. Klanten kunnen nog altijd de winkel binnen langs de ingang aan de Gallifortlei.

De vervanging van de deuren lijkt een late uitloper te zijn van de grote vernieuwing van ongeveer een jaar geleden. Toen kreeg de supermarkt in 2,5 weken tijd een ‘extreme make-over’.  Delhaize introduceerde toen het gloednieuwe Fresh Atelier, een zone waar kant-en-klare schotels en bereidingen vers worden bereid. Dit concept kreeg een plaats aan de ingang van de winkel, wat handig is voor klanten die hun tijd in de winkel willen beperken. Het hart van de vernieuwde winkel is de zogenaamde ‘versdriehoek’ en bevat een bakkerijafdeling, fruit & groente, bereide maaltijden, vis, vlees en het vegetarische assortiment. Verder nog de slagerij en tenslotte wordt er ook fijne vleeswaren en kaas aangeboden.

(Foto: Swake)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)