Select Page

Dronken bestuurder rijdt fietser omver en crasht na vluchtmisdrijf

Dronken bestuurder rijdt fietser omver en crasht na vluchtmisdrijf

Op de Turnhoutsebaan in Deurne is dinsdagavond een fietser zwaargewond geraakt bij een aanrijding door een voertuig.

De fietser, een vrouw van 48, reed ter hoogte van de Venneborglaan op de oversteekplaats en werd door een voertuig dat aan hoge snelheid naderde geraakt aan het achterwiel. De vrouw werd door de lucht gekatapulteerd en raakte zwaargewond. Ze verkeerde niet in levensgevaar, maar werd met meerdere breuken overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een getuige had de bestuurder kort voordien aan hoge snelheid het rode licht genegeerd ter hoogte van de Ter Rivierenlaan. De bestuurder stopte niet en reed door. Ter hoogte van de Gallifortlei en ter hoogte van de Leeuwlantstraat veroorzaakte de vluchtende bestuurder twee nieuwe ongevallen toen hij tegenliggers raakte. Uiteindelijk reed de bestuurder in op twee voertuigen die stilstonden voor het rode licht ter hoogte van de Ruggenveldlaan. Toen omstaanders de bestuurder wilden tegenhouden, werd hij agressief en deelde hij klappen uit. De politie kon de 50-jarige man uiteindelijk arresteren. Hij legde een positieve ademtest af en werd meegenomen voor ontnuchtering en verhoor. De magistraat besliste dat de man vandaag wordt voorgeleid. De keuring van zijn voertuig bleek verlopen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Mostly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 8km/h WSW
Humidity: 96%
Pressure: 1005.42mbar
UV index: 0

(advertenties)