Select Page

Namaakschoenen in beslag genomen

Namaakschoenen in beslag genomen

De politie controleerde de markt op de Lakborslei en het verkeer rondom. Het politiekantoor van de UNOlaan lijkt nu op een schoenwinkel.

Het wijkteam van de Unolaan heeft donderdag een controle gehouden op de markt op de Lakborslei en in enkele winkels. Dat deden ze samen met de inspectiediensten. Bij één kraam werden twee personen aangetroffen die illegaal in het land verblijven. Eén van de betrokkenen die er aan het werk waren, onttrok zich aan de controle en werd na een korte achtervolging staande gehouden. De andere werd nog gezocht voor een verhoor in een ander dossier. Het duo werd meegenomen voor gepast gevolg. Een ander kraam verkocht namaakschoenen. 81 dozen werden meegenomen om vernietigd te worden. Tijdens de actie werd nog gecontroleerd op gevaarlijk gedrag in het verkeer ook. Zeven personen werden betrapt op het gsm’en tijdens het rijden. Vier andere bestuurders negeerden het rode verkeerslicht.

(Foto: archief)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)