Select Page

Drugsdealer gearresteerd

Drugsdealer gearresteerd

rugsdealer loopt tegen de lamp dank zij de oplettendheid van de politie.

Het wijkondersteuningsteam van de regio Oost kreeg gisteren een koppel in de gaten ter hoogte van het Sportpaleis. Het duo vertoonde duidelijke kenmerken van druggebruik. De twee werden even in de gaten gehouden en ter hoogte van de Van Heetveldelei in Deurne zag de politie dat ze contact maakten met hun vermoedelijke dealer. Tijdens controle van de vermoedelijke dealer, probeerde hij zijn drugs en geld weg te gooien. 14 dosissen cocaïne, 16 dosissen heroïne en een som geld werden in beslag genomen. De verdachte van 34 jaar had geen geldige verblijfsvergunning. Hij werd voorgeleid en door de onderzoeksrechter aangehouden.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 8°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 53%
Pressure: 1021mbar
UV index: 0

(advertenties)