Select Page

De 11 juliviering in Deurne

De 11 juliviering in Deurne

Deurne organiseert twee festiviteiten in het teken van 11 juli. Yevgueni geeft op 5 juli een gratis concert in het OLT Rivierenhof en in het districtshuis vindt op 11 juli een sfeervolle viering plaats met een optreden van Utopia Ensemble.

Yevgueni, een Belgische muziekgroep die Nederlandstalige popnummers brengt, geeft op vrijdag 5 juli een gratis concert in Openluchttheater Rivierenhof. Hun muziek wordt vaak omschreven als moderne kleinkunst. Deze vijfkoppige band rond Klaas Delrue veroverde al enkele keren goud én kreeg een vaste stek in de Vlaamse muziekscene. De Nederlandstalige band Walrus verzorgt het voorprogramma.

Daarnaast vindt er op donderdag 11 juli in het districtshuis van Deurne een sfeervolle viering plaats met een optreden van Utopia Ensemble (vijf Vlaamse zangers met een voorliefde voor oude meerstemmige muziek). Nadien worden alle aanwezigen uitgenodigd op een receptie. Iedereen is welkom, maar u moet wel vooraf inschrijven.

  • Yevgueni: vrijdag 5 juli om 20.30 uur in het Openluchttheater Rivierenhof. Reserveren is niet nodig, maar volzet is volzet.
  • Utopia Ensemble: donderdag 11 juli om 15 uur in het districtshuis, Maurice Dequeeckerplein 1. Inschrijven is verplicht via district.deurne@antwerpen.be of het telefoonnummer 03 338 45 41.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)