Select Page

Gratis circus kijken

Gratis circus kijken

Circus Margriet dat is Geert, Therese en Grid. Samen brengen zij circusplezier voor het hele gezin. In de zomer trekken zij met hun programma ‘Just Geert’ de wijde wereld in. Wie hen graag nog eens aan het werk wil zien, krijgt nu een buitenkansje.

Geert Van Echelpoel geef tekst en uitleg: “Circus Margriet gaat nu zondag 23 juni om 13 u. nog een try out doen van ‘Just Geert’ voor we de festivalzomer intrekken. Je kan deze voorstelling in de zomer al zeker gaan bekijken op Pulptuur en Spots op West. Maar we willen nog een keer ‘try-outen’ voor een levend publiek.”

Deze try out is gratis maar je bent verplicht om je in te schrijven door een mail naar info@circusmargriet.be (aantal volwassenen + aantal kinderen) te sturen. Geert Van Echepoel: “We moeten voor de verzekering en de brandveiligheid op voorhand weten hoeveel mensen er komen. We gaan wel een spaarvarkentje of hoed zetten voor hopelijk een kleine bijdrage in de kosten. Enige voorwaarden om te komen is, dat je nadien niet meteen gaat lopen en eerlijk jouw commentaar geeft op de voorstelling.”

Plaats van gebeuren: T magazijn, Van Erstenstraat 52, Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)