Select Page

De notaris antwoordt

De notaris antwoordt

Iedereen heeft wel vragen over vastgoed. Als Belg zijn we geboren met een baksteen in de maag. Kopen we? Of huren we?

“We ‘bezitten’ graag de woning die we bewonen. Maar blijft dat wel haalbaar in de toekomst?” Aan het woord is Liesbeth Maas, bedrijfsleider van immobiliënkantoor Home Sweet Home. Zij gaat gedreven verder: “Er verandert regelmatig iets aan de wetgeving. Wij houden dan ook met Home Sweet Home de vinger aan de pols. In juni 2018 werd het registratierecht geactualiseerd en in november cvan vorig jaar werd de huurwetgeving aangepast. Ook de successiewetgeving werd in een modern kleedje gestoken. Vragen genoeg om je oor te luisteren te leggen in het gratis vragenuur bij de notaris.”

Home Sweet Home organiseert daarom samen met @The Park een infosessie. Liesbeth Maas: “Stel je vraag per mail op voorhand en wij stellen die aan  notaris Domien De Lelie. Hij beantwoordt iedere vraag anoniem. Toegang gratis maar omdat de plaatsen beperkt zijn is inschrijven verplicht op deurne@home-sweet-home.be (stuur ook je vragen hier naartoe.)

Dinsdag 18 juni om 19.30 u:  Immo@The Park (in de Chinese Toren). in samenwerking  met Home Sweet Home Immobiliën. www.home-sweet-home.be/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *